Årsfestveckans program 2018

MÅNDAG

Vett & Etikett

Årsfestveckan börjar traditionsenligt med Vett & Etikett kurs. Denna rekommenderas till alla som deltar för första gång på årsfest och för dem som annars känner sig lite rostiga på hur man ska bete sig på årsfest. Du kommer lära dig allt du behöver veta om klädkod, bordsskick och hur man ska mingla på festen. Ingen förhandsanmälan behövs!

 

Cocktail Skola

It is time for some fancy drinks! Under första dagen på årsfestveckan ordnas även Cocktail skola. Detta kommer ske nere på MK the Club och vi har en professionell som kommer och lär ut hur man ska göra olika drinkar. Detta evenemang rymmer 15 personer och kostar 10 €. Anmälan öppnar måndagen den 12.11 kl. 12.00.

 

——————————————————————————–

TISDAG

Career start expo

CSE är en mässa där man har chansen att bekanta sig med många intressanta företag. Detta är ett ypperligt tillfälle att hitta sig ett sommarjobb eller en trainee position! Detta ordnas i ASA:s aula kl. 11.00-14.00

Mer information här: https://www.facebook.com/events/1416800565116975/

 

Baklängessitz

Blicka inte framåt, nu ska du kolla bakåt! En av årets mest spännande sitzer är på kommande, nämligen baklängessitzen. Har du någonsin tänkt hur det skulle vara att svänga totalt på det vanliga sitzkonceptet, för nu händer det tisdagen den 20.11 kl. 19.00 nere på MK the Club! 60 lyckliga MK:iter har möjligheten att delta och sitzen kostar 10 €.

Anmälan öppnar fredagen den 9.11 kl 12.00.

 


——————————————————————————–


ONSDAG

Hulluna työelämä

Hulluna työelämään är ett seminarium som ordnas i Åbo den 21.11 mellan kl. 8.30-12.00! Seminariet handlar om framtidens ledarskap och är till för att inspirera. Du som studerande lär dig utveckla din egna kunskap under seminariet samt mycket mer!

Du kan läsa mera om seminariet via denna länk och anmäla dig: https://hullunatyoelamaan.fi

 

Årsfestbio med Finlands Ekonomer

Finlands ekonomer ordnar tillsammans med Merkantila Klubben årsfestbio! Detta kommer ske under årsfestveckan på onsdag 21.11 kl. 20.00 på Kino Diana. Filmen som kommer visas är ”First Man” som handlar om första månlandningen. Ni vill inte missa Ryan Gosling som Neil Armstrong! Bion är GRATIS och det bjuds på snacks!

Anmälan öppnar onsdagen den 7.11 kl. 12.00.


——————————————————————————–


TORSDAG

Företag X

Detta är ett spännande evenemang där man åker till en hemlig slutdestination som man inte vet om förrän dagen i fråga. Det går ut på att besöka företag och få veta mera om deras verksamhet. Detta är ett GRATIS evenemang som startar torsdagen den 22.11 kl. 07.30 utanför domkyrkan! 29 personer ryms med på denna färd!

Anmälan öppnar tisdagen den 13.11 kl. 12.00 .

 

Cirkusskola med HSA

Har du någonsin funderat på att bli cirkusartist eller annors bara vilja testa vara en akrobat för en kväll? Detta evenemang är då perfekt för dig då HSA tar oss på cirkusskola. Det ordnas på Turun Sirkus Ry på Eriksgatan 7 kl. 19.00. Du kommer ha möjlighet för att testa olika spännande aktiviteter för bara 10 €!  Det finns plats för 25 stycken!

Anmälan öppnar onsdagen den 14.11 kl. 12.00.

 

Whisky tasting

Nere på MK the Club hålls den 22.10 kl. 19.00 framåt Whisky tasting med Aqua Vitae Aboensis. Där har du möjligheten att testa på 5 olika sorters whisky och lära dig om dem! För evenemanget krävs ingen förkunskap utan de passar såväl för nybörjare och erfarna whiskydrickare!

20 personer ryms med och evenemanget kostar 10 €. Anmälan öppnar onsdagen den 14.11 kl. 12.00.

 

Bastukväll med HSA

Efter en dag fullspäckad med program är det skönt att ta det lite lugnt. Somtur ordnar HSA bastukväll! Ta dig dit och njut av härlig bastu och gott samvaro! Bastun är varm mellan kl. 21.00-23.00!


——————————————————————————–

 

FREDAG

Syjunta

Syjuntan är ett perfekt tillfälle att fixa till sin halare före söndagens sillis! Kom ner till MK the Club mellan kl. 17.00-19.00 och sy halarmärken i trevligt sällskap!

 

Krönikalansering

I och med att vi firar jubileumsår så lanseras det en krönika! Detta sker nere på MK the Club den 23.11 kl. 19.30!

 

——————————————————————————–

LÖRDAG

Merkantila Klubbens 90:e årsfest!

——————————————————————————–

SÖNDAG

SILLIS!