Glöggrundan 2018

torsdag 29 november 2018 | 14:30 framåt

Plats: Domkyrkotorget

Pris: 15 €/ 30 €

Vintermånaderna är bakom hörnet och som tur betyder det att Svenskfinlands mest legendariska studerandeevenemang, Glöggrundan 2018 är här igen och i år är den större än någonsin!

Tomtarna har haft en lång och händelserik säsong i julgubbens anställning. Listan på på snälla och stygga är så gott som färdig och nu är det dags att släppa loss med lite firande . Detta år har vi lyckats förhandla med Julgubben om att den 29 november inte kommer att beaktas i listan för stygga och snälla.

På torsdagen den 29 november värms glöggen upp, (med några procent andra ingredienser), tillsammans med er alla. Sedvanliga glöggen och biljett utbyte sker vid Domkyrkotorget under dagen, härifrån kör även själva barrundan i gång. Än en gång har du möjlighet att komma och ställa ditt personliga rekord genom att samla prestationsmärken. Se till att vara på plats den 29 november och glöm inte halaren, dessa lekar kan bli blöta.

I år är artisterna och efterfesterna i tre (!!) olika barer: Apollo, Naima och Börs Night Club. Köpt biljett berättigar inträde till en bar; valet av bar gör man i samband med biljettköp. Information om artisterna publiceras inom oktober månad och biljettsläppen sker vecka 45. Mer information läggs ut i detta evenemang samt på Glöggrundans splitternya Instagram konto @gloggrundan – det lönar sig att följa kontot!

Vår kära samarbetspartner YleX3M kommer även att vara på plats och sända live från evenemanget.

TIDTABELL Torsdag 29.11.2018:
14:30-17:00 Byte av biljetter mot karta, samt glögg och varm atmosfär.
15:00-21:00 Barrunda runtom i Åbo
21:00 Nattklubbarna Apollo, Naima och Börs Night Club öppnar dörrarna för efterfesterna
20:30-23:00 Byte av kartor mot prestationsmärken

BILJETTER:
Biljetterna kommer att kosta 15 €, i detta ingår 3€ narikka, karta, deltagarmärke, prestationsmärke, glögg samt inträde till efterfesten. Om du vill ta din Glöggrundeupplevelse till en ny nivå kommer vi även att erbjuda VIP-biljetter för 30 €. VIP-biljetterna ger rätt att gå förbi kön till efterfesten och tillträde till VIP-områdena på efterfesten.

PRESTATIONSGRÄNSER:
Konceptet är bekant från tidigare år: Du får en stämpel för varje bar du besöker (kräver köp av mat eller dryck) och efter barrundan får du ett halarmärke som visar hur bra du har presterat.

Gränserna är:
Glöggkandidat: 8 stämplar
Glöggmagister: 10 stämplar
Glöggdoktor: 12 stämplar
Glöggprofessor: 14 stämplar
Glögg-Gud: 16 stämplar

Du kan bara höja din glöggexamen med ett steg per år, vilket betyder att du måste vara glöggkandidat för att kunna bli glöggmagister osv. Det gamla halarmärket skall vara fäst på din halare för att vara giltigt.