Gulisveckans Evenemang

Gulisveckan är till för alla nya ekonomiestuderanden och är alltid oförglömligt bra. Här är vad som händer under gulisveckan v. 35 och 36:

Måndag 28.8 – Gulisöl

På kvällen av den första måndagen som gulis ordnas det enligt tradition en chillkväll på MK the Club. Först träffas man någonstans med sin tutorgrupp och efter det går hela gruppen till MK för att träffa och mingla med de andra nya gulisarna.

Tisdag 29.8 – Rundvandring

På tisdagen blir det barrunda i Åbo under tutorernas ledning, där alla de viktigaste barerna och pubarna kommer att besökas. Rundan avslutas i baren Portti, där kvällen kan spenderas med nyfunna kompisar och med att bilda nya bekantskaper.

Onsdag 30.8 – HSA-kväll

På onsdag är det kvällsprogram med Henrik Street Athletics, MK:s idrottsutskott. Alla är välkomna med för att spela och leka tillsammans! Vi är ute och grillar om vädret tillåter.

Torsdagen 31.8 –  Gulissitz

På torsdagen är det dags för det som alla väntat på: nämligen Gulissitzen på MK! En sitz är en akademisk middag där vi sjunger, lär känna varandra och äter en trerätters middag till ett förmånligt pris. Man har även möjlighet att köpa MK:s fina sångbok.

Tisdagen 5.9 – Gulisintagning

De flesta har antagligen hört om alla dessa intagningar som ordnas under de första veckorna, och på tisdagen är det dags för MK:s egen intagning. Evenemanget börjar relativt tidigt, kl. 16, och håller på hela kvällen med eftersläpp på MK the Club. Intagningen är en stadsorientering i vilken man deltar i lag – ett otroligt bra sätt att lära känna nya människor!