Ölpongi anmälan!

Anmälan till beerpongturneringen för gulisar som ordnas tillsammans med TuKY öppnar på onsdag, 19.9 kl. 12.00! Observera, när du anmäler dig till Ölpongi så anmäler du dig i lag, det finns plats för 16 lag från MK. Du anmäler dig själv och din kompis genom att skriva kompisens namn i kommentarsfältet!

Evenemang

AÖ på MK!

Nu på onsdag, 19.9 är det AÖ på MK från och med 00.00, ses där!

Ny magister studerande på HHÅA?

Bli medlem i Merkantila Klubben r.f. för att få vara med om våra olika evenemang vi ordnar. Genom att bli medlem i Merkantila Klubben r.f. blir du även automatisk medlem i Finlands ekonomer. Efter att du blivit medlem, kontakta PR-Chef Vilma Jaakkola, pr(@)merkantilaklubben.org, för att bli del av Merkantila Klubbens mail-lista för att få alla information om allt som händer inom Merkantila Klubben r.f.

AÖ på MK

För er som inte är gulisar och undrar så är det AÖ under gulisveckan på måndag och onsdag efter 22.00 och på torsdag från 00.00. På tisdag kommer kvällen spenderas på samppalinna!

Koppiturer

Koppiturerna fortsätter i kansliet från och med måndagen den 3.9 och kommer hålla på som vanligt må-to 12-13! Välkommen snart igen på kaffe!

Välkommen gulis!

Nu på måndag(27.8) börjar gulisveckan! Vi börjar veckan traditionsenligt med gulisöl!

Vappafton

Vappafton  kommer firas nere på MK från och med 23.00 framåt för MK-iter och 00.00 framåt för övriga!

Quiz-kväll

På lördag är det quiz-kväll som gäller! Samla ihop ett lag på 1-4 personer för att tävla på quiz-kvällen och ha möjlighet att vinna ett fint pris som Ekonomerna sponsrat!

100-Klubben

På fredag kl. 18.00 framåt så tävlar folk i 100-klubben. Har de vad som krävs att få ner 100-ölshots på 100 minuter? Kom och heja på!

Karuselli

Biljetter till Karuselli kommer säljas nu på tisdag 20.3 kl.12.00 i ASA:s aula!