Stora Exkursionen 2020: Anmälan

måndag 11 maj 2020 | hela dagen.

Plats: Milano

Pris: 430€

Anmälda: 9/26 (Stängd!)

Den 14.9–19.9 äger Stora Exkursionen rum och i år är Milano destinationen. Milano är en stad med lång historia, fin arkitektur och förstås ett mecka för modeindustrin. Det finns alltså mycket att se och göra. Under exkursionen kommer vi att besöka företag och ha fritid under kvällarna. Dessutom minst en helt ledig dag då man får göra vad man vill. Det slutliga programmet och företagsbesöken får ni veta närmare resan. Det finns endast 26 platser, så ryck din kompis i ärmen och häng med på denna otroligt roliga resa!

Pris: 430€ (kan sjunka ännu), inkluderar flyg, hostell, busstransport till och från Helsingfors flygfält. Två betalningsrater, 20 juni & 20 augusti.
Hostell: Combo Milan, 4–6 personers rum med eget badrum och frukost inkluderad.
Flyg: Flyger med Lufthansa, en mellanlandning.

När: 14.9-19.9.2020
COVID-19: ifall resan avbokas av MK eller annan part får deltagarna pengarna tillbaka.

Villkor:
1§ Deltagaravgiften inkluderar flyg, boende och transport till och från flygfältet. Ifall exkursionsdeltagaren avbokar resan uppbärs hela deltagaravgiften.
2§ Merkantila Klubben rf är inte ansvarig researrangör och ersätter således inte eventuella kostnader som uppstår på grund av förseningar eller dylikt.
3§ Ifall exkursionen avbokas av Merkantila Klubben rf eller av en tredje part, är exkursionsdeltagarna berättigade till ersättning av deltagaravgiften. Denna ersättning betalas av Merkantila Klubben rf.
4§ Den exkursionsdeltagare som med avsikt eller som följd av vårdslöshet förorsakar person- och/eller materiella skador är ansvarig och ersättningsskyldig för skadorna.
5§ Exkursionsdeltagarna ansvarar själv för skador som han/hon orsakar.
6§ Varje exkursionsdeltagare är skyldig att ha en egen ikraftvarande reseförsäkring.
7§ Varje exkursionsdeltagare binder sig att bete sig enligt god sed.

Denna anmälan är bindande. Då du anmäler dig godkänner du dessa villkor och att även underteckna ett resekontrakt och skicka det tillbaka till Merkantila Klubben utan dröjsmål. Resekontraktet skickas till dig per epost.