Gulisveckans Evenemang

Gulisveckan är till för alla nya ekonomiestuderanden och är alltid oförglömligt bra. Här är vad som händer under gulisveckan:

Måndag 26.8 – Gulisöl

På kvällen av den första måndagen som gulis ordnas det enligt tradition en ”chillkväll” på MK the Club. Först kommer vi träffas för en picknick tillsammans med tutorerna i Domkyrkoparken, så ta med dig något gott att äta och dricka. Efter det går hela gruppen till MK för att umgås tillsammans med alla nya gulisar.

Tisdag 27.8 – Rundvandring

På tisdagen blir det barrunda i Åbo under tutorernas ledning, där alla de viktigaste barerna och pubarna kommer att besökas. Under kvällen kommer det också ordnas några lättare utmaningar under själva barrundan. Rundan avslutas i Åbos nattliv , där kvällen kan spenderas med nyfunna kompisar och med att bilda nya bekantskaper med såväl gulisar som äldre MK:iter

Onsdag 28.8 – HSA-kväll

På onsdag är det kvällsprogram med Henrik Street Athletics, MK:s idrottsutskott. Alla är välkomna med att spela och leka tillsammans i Kuppisparken! Vi är ute och grillar om vädret tillåter.

Torsdagen 29.8 –  Gulissitz

På torsdagen är det dags för det som alla väntat på: nämligen Gulissitzen på MK! En sitz är en akademisk middag där vi sjunger snapsvisor, lär känna varandra och äter en trerätters middag till ett förmånligt pris. Man har även möjlighet att köpa MK:s fina sångbok.

Tisdagen 3.9 – Gulisintagning

De flesta har antagligen hört om alla dessa intagningar som ordnas under de första veckorna, och på tisdagen är det dags för MK:s egen intagning. Evenemanget börjar relativt tidigt, kl. 16, och håller
på hela kvällen med eftersläpp på MK the Club. Intagningen är en stadsorientering i vilken man deltar i lag –ett otroligt bra sätt att lära känna nya människor!

OBS! Det finns alltid alkoholfria alternativ på varje tillställning –ingen tvingar dig att dricka alkohol. Man kan ha precis lika roligt utan att dricka.