Anmälan till Stora Exku 2020

Anmälan till årets finaste resa är öppet fr.o.m. måndagen 11.5 kl 12 till 25.5 kl 23:59 här på hemsidan! Missa inte detta!

Obs! Läs noggrant infon och villkoren angående resan före du anmäler dig! Anmälan är bindande.

Online koppiturer

Inga mer ”officiella” koppiturer ordnas på Discord!

Vi hoppas vi kan träffas igen som normalt sen på hösten i Koppin!

Distanssitz 28.4

Kom med och upplev en helt ny sitzmiljö, nämligen via Zoom!

Sitzen startar kl 19, och Zoom-länken har nu publicerats på Facebook-evenemanget.

Stora Exku -infotillfälle

Infotillfälle för årets Stora Exkursion ordnas via Zoom på onsdag 22.4 kl 18! Ifall du är intresserad av att delta på resan, koppla dig och kom lyssna på vad kulturansvarige har att berätta angående resan.

Zoom-länken publiceras före tillfället på MK:s Facebook-sida.

Copa del MK

HSA kommer att ordna en FIFA-turnering på lördag 25.4 klo 17!

Turneringen kommer att spelas på Playstation4 och du behöver ps-plus för att kunna delta. 16 deltagare ryms med, och lagen blir indelade i fyra grupper. Alla kommer att välja ett lag som de kommer att spela med under hela turneringen. Turneringen kommer att följa UEFA Champions League konceptet angående hur man går vidare i turneringen.

Anmälningen sker via MK: s hemsidor fr.o.m. onsdag 15.4 kl. 12!

Vinnaren kommer att få en vandringspokal!

Zoom-yoga

HSA ordnar tillsammans med Mindful Movements en yoga-timme via Zoom på torsdag 23.4 kl 18-19:15! Timmen kostar 7€ och anmälan sker via hemsidan.

Kom med och ta en stund för dig själv <3

MK på Discord

Saknar du andra MKiter och ASA-stämning? Skulle du gärna ta en kopp kaffe i härligt sällskap i Koppin? På grund av de rådande omständigheterna kan vi tyvärr inte göra detta face-to-face, men tack vare Discord kan vi ”träffas” online!
Koppla dig på kanalen via denna länk: https://discord.gg/rGYSGV5 ! Gärna använd ditt riktiga namn som ditt användarnamn så vi vet vem du är.

ONLINE-HÖLLI 14.4

Koppla dig på den första online HÖLLIn på tisdag 14.4 kl 12-13! Strukturen och idén är densamma, men denna gång sker allt virtuellt. Oroa dig inte, Kahoot!:en finns såklart kvar!
HÖLLIn ordnas via Zoom, och du hittar dit med denna meeting ID: 799 927 6924.
Vi ses där!

MK-testar DANS

I mars testar vi på commercial dans på KDC! Danstimmen hålls på fredag 27.3 kl 20-21, och fysisk anmälan till timmen sker under vecka 11 på koppiturerna. Timmen betalas (7€) i samband med anmälan!
Let’s dance!

Vårmöte

Vårmötet ordnas på måndag 9.3.2020 kl 17:30 i ASA Stora Auditoriet.

Välkommen!